Superior vína

Vína Superior

Superior vína jsou vyrobena z vybraných vinných hroznů z jihozápadních svahu vinic Lepovo Brdo. Lepovo Brdo je nejvýznamnější a nejkvalitnější část vinic, kde  vyrábí nejlepší vína jak vinařství Bovin, tak ostatní vinařství.

 
369
4701369470

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

Bovin Cabernet Franc 750 2010
Cabernet Franc
Kód: CAB.F
Značka: Bovin
Cabernet Franc je plné víno s robustní červenou barvou. Celková vůně a chuť jsou cítit po ovoci velmi typickém pro tento region – po ostružinách, rybízu a sušených rozinkách. Chuť je intenzivní a pikantní, ale přesto stále jemná se sladkostí v pozadí, což zdůrazňuje jeho plnost. Cabernet Franc je vhodný k tučným sýrům a masům volně žijící zvěře. Nejlepší bude podávané při teplotě 15-17 ºC.
369 Kč
Skladem
   
Bovin Daron Superior 750 2009
Daron 2016
Kód: DAR
Značka: Bovin
Daron Superior je směs vybraných hroznů z odrůd Cabernet Sauvignon, Merlot a Vranec pěstovaných na slunných svazích lokality Lepovo Brdo. Intenzivní červená barva s věkem dosahuje fialové. Vůně připomíná tmavé a červené bobuloviny a koření. Chuť je elegantní, plná, jemná a dlouhotrvající díky velkému obsahu manoproteinů a jemných tříslovin. Mělo by být konzumováno s telecí nebo vepřovou pečení, uzenou šunkou, tvrdými sýry a to při teplotě 15-17 °C
469 Kč
Skladem
   
Bovin Syrah Shiraz Superior 750 2010
Shiraz-Syrah 2015
Kód: SYR
Značka: Bovin
Shiraz Superior je magnetem pro opravdové fajnšmekry. Víno jiskří tmavě rubínovou barvou s odstíny podobné žule. Pyšní se silnou ovocnou vůní po černých švestkách, olivách a pepři. Když se nalije do sklenice, je v souladu s libou vůní malého zralého červeného ovoce. Shiraz se doporučuje podávat při teplotě 15-17 ºC s grilovanou zvěřinou a marmeládou z červených bobulovin, pečeným hovězím nebo vepřovým. Chutná i s makedonským jídlem z jedlého ibiš
470 Kč
Skladem
   

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem